Termeni si conditii

Acest document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a paginii de internet www.royal-r.ro prin intermediul acestei pagini de internet (denumit în continuare „Termenii și Condițiile”).
Politica de confidențialitate, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, și / sau care sunt în legătură cu utilizarea paginii de internet www.royal-r.ro fac parte din Termeni și Condiții.

Titularul paginii de internet www.royal-r.ro și Vânzătorul tuturor serviciilor și produselor comercializate prin intermediul paginii de internet www.royal-r.ro este ROYAL-R S.R.L., având sediul social in Strada Gorunului nr. 6, Baia Mare, Maramures, de înregistrare la Registrul Comertului: J24/596/1991; CUI RO2200250.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteți obligat să părăsiți imediat pagina de internet www.royal-r.ro și să nu utilizați niciuna din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.
ROYAL-R (titularul paginii de internet www.royal-r.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de utilizarea site-ului, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@royal-r.ro.

1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand ROYAL-R SRL, care se afla la adresa www.ROYAL-R.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre ROYAL-R in reteaua de magazine online.
ROYAL-R: reprezinta societatea ROYAL-R S.R.L., cu sediul in Strada Gorunului nr. 6, Baia Mare, Maramures, inregistrata la Registrul Comertului sub J24/596/1991; CUI RO2200250
TERMENI SI CONDITII: reprezinta prezentul document intitulat, ”TERMENI SI CONDITII” pe care UTILIZATORUL are obligatia sa le respecte pentru a i se permite accesarea SITE-ului;
UTILIZATOR : reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii ROYAL-R.

2. Continutul Site-ului:

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre ROYAL-R, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de ROYAL-R ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. ROYAL-R isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.
2.3. ROYAL-R este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului.
2.4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala aleROYAL-R, prevazute de legislatia in vigoare.
2.5 Factura proforma generata de SITE nu constituie obligativitate pentru niciuna din parti, ea avand rol informativ cu privire la costuri de expeditie si transport. Factura/bonul fiscal vor fi trimise catre UTILIZATOR la livrarea produsului. ROYAL-R nu isi asuma raspunderea pentru plata in avans a facturii proforme generate de SITE.
3. Utilizarea SITE-ului:
3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
4. Limitarea raspunderii ROYAL-R S.R.L.:
4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.ROYAL-R nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate in reteaua magazinelor ROYAL-R.
4.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori / furnizori si ROYAL-R nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata; in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
4.5. ROYAL-R isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
4.6. Orice problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.
4.7. ROYAL-R nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.
4.8. ROYAL-R nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.
4.9. Utilizarea Browserului Internet. ROYAL-R garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 5.5.
II. Politica de confidentialitate:
1. Accesarea SITE-ului implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania ROYAL-R. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile retelei ROYAL-R sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de ROYAL-R prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). SC ROYAL-R S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al ROYAL-R.
2. La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa ROYAL-R, acesta se obliga: sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o singura solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.
Fiind de acord cu prezentul document „TERMENI SI CONDITII”, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.