de peste 25 de ani

Import

Produse

Importul de produse este un domeniu în care ne specializăm în fiecare zi, de mai bine de 27 ani, timp în care am devenit și lideri nationali în domeniu.

Servicii Royal-R

Distributie de produse

Royal-R importa si exporta cele mai cunoscute branduri din categoria FMCG: PNG, Henkel, Johnsons & Johnson, Beiersdorf, Unilever

Royal-R

Produse si

Logistica

Calitatea produselor oferite este importantă pentru noi și pentru a ne menține poziția de lider în acest domeniu. Ea este garantată prin colaborarea cu furnizori de prestigiu, având în portofoliu mărci binecunoscute consumatorilor din România.
Prin optimizarea permanentă a logisticii distribuției, reușim să le oferim clienților noștri, care sunt atât distribuitori en-gross si en-detail, cel mai bun raport calitate - preț.

Livrarea produselor

De asemenea, un alt atu al Royal-R în domeniul distribuției este dat de faptul că asigurăm o livrare promptă a produselor la sediul clienților, pe baza unei comenzi lansate în prealabil prin intermediul agenților noștri. Totul se desfășoară în timp util pentru client și fără dificultăți!

Contacteaza-ne

Pentru oferte avantajoase în domeniul distribuției de produse de larg consum, nu ezitați să îi contactați pe agenții noștri.

Contacteaza-ne