Produse Royal-R

Produse de ingrijire personala

Distribuim o varietate de produse cosmetice și de îngrijire personală, pornind de la produse cosmetice profesionale și pentru uz propriu și până la produse cosmetice organice naturale și produse pentru machiaj.

Produse Royal-R

Distributia de produse chimice

Cele mai multe cereri pe care le îndeplinim în distribuția de produse cosmetice sunt pentru saloane de înfrumusețare, farmacii, magazine online sau stradale, magazine și farmacii naturiste și lanțuri de magazine.

Royal-R

Diversitate

de produse

Știm că produsele cosmetice sunt la mare căutare, deoarece fiecăruia îi place să fie cât mai curat și mai îngrijit și să aibă un aspect cât mai plăcut în fața celorlați. Din acest motiv, urmărim să diversificăm mereu gama de produse cosmetice pe care o punem la dispoziție și, de asemenea, să aducem și elemente noi pe piață, respectând mereu cele mai înalte standarde calitative.

Produse pentru saloane de infrumusetare

De asemenea, cu un partener de încredere precum Royal-R, saloanele de înfrumusețare nu mai au de ce să își facă griji, deoarece distribuim produse cosmetice profesionale. Gama noastră de produse destinate saloanelor de cosmetică este alcătuită din vopsele de păr, tratamente și soluții pentru îngrijirea părului, șampoane pentru orice tip de păr, balsamuri și măști, fixative, produse pentru epilat, pentru manichiură și pedichiură, precum și diferite creme, pentru corp și ten.

Contacteaza-ne

Produsele cosmetice pe care le distribuim sunt utile atât pentru tineri și vârstnici, cât și pentru bebeluși, îngrijirea pielii fiind necesară indiferent de vârstă, iar prețurile sunt accesibile pentru publicul larg.

Contacteaza-ne