Produse Royal-R

Detergenti

Igiena și curățenia sunt foarte importante. Acestea nu influențează doar mediul în care ne desfășurăm activitățile de zi cu zi, ci și psihicul nostru.

Produse Royal-R

Distributia de detergenti

Noi distribuim soluții, echipamente și produse de curățenie profesionale pentru firme, hoteluri, lanțuri de magazine și centre medicale, oriunde în țară, la prețuri avantajoase raportându-ne la calitate.

Royal-R

Diversitate

de produse

Pentru că suntem foarte dedicați curățeniei și unei igiene desăvârșite, gama noastră de produse de curățenie profesionale este foarte bogată, incluzând materiale de igienizare, aspiratoare, măturători, mopuri, mașini spălare, cărucioare pentru curățenie, detergenți profesionali și alte accesorii și ustensile pentru curățare.

Calitatea produselor

Punem un mare preț pe calitate și pe experiența clientului cu produsele noastre, care dorim să fie mereu una pozitivă, fapt pentru care toată gama de produse de curățenie pe care o distribuim se ridică la înalte standarde calitative, aparținând unor branduri și mărci foarte cunoscute în domeniu.

Contacteaza-ne

În plus, și promptitudinea atunci când vine vorba de livrări ne aduce un plus de valoare în relația cu clienții noștri, totul desfășurându-se în timpi optimi.

Contacteaza-ne