de peste 27 de ani

En-Gross &

En-detail

Royal-R își desfășoară activitatea de comerț En-gross si En-detail în Baia Mare, încă de la înființare, din anul 1991.

Servicii Royal-R

Locatiile Royal-R

În acest moment, activitatea de comert cu amanuntul se concentrează în două locații din oraș: pe strada Gării (Royal Mini Shop – deschis între orele 07.00 și 22.00) și în piața Revoluției, nr. 5 (Royal Shop – deschis non-stop, cu acces în interior între orele 07.00 și 22.00 și cu vânzare asistată între orele 22.00 și 07.00).

Royal-R

Magazinele

Royal-R

Magazinele pun la dispoziția clienților o mare diversitate de produse alimentare și nealimentare, aceștia putând alege din raioanele magazinului alimente mereu proaspete. Printre produsele întâlnite în cele două magazine amintim carne și specialități, congelate, lactate, băuturi alcoolice, sucuri și apă minerală sau plată, fructe și legume, conserve, cosmetice, curățenie, dulciuri, jucării, țigări, pâine și alte produse de panificație.
În plus, clienții se bucură și de prezența unui serviciu suplimentar de copiere/ imprimare în format A4 sau A3.

Royal Shop

Nu în ultimul rând, la Royal Shop se pot achita rapid și ușor facturile la utilități – electricitate, gaz, internet, telefonie mobilă și fixă – prin PayPoint.
Vă așteptăm cu drag la cumpărături!

Contacteaza-ne

Pentru oferte avantajoase în domeniul distribuției de produse de larg consum, nu ezitați să îi contactați pe agenții noștri.

Contacteaza-ne