Despre Royal-R

Firma noastra si-a inceput activitatea in 1991 prin vanzarea cu amanuntul a produselor alimentare si nealimentare. Am dezvoltat aceasta activitate prin deschiderea Royal Shop din centrul nou al orasului Baia Mare si continuam sa fim aproape de clienti cu oferte avantajoase.

Pentru ca lipsea aproape total infrastructura de distributie, am construit in aceasta zona o afacere puternica, care in mai putin de 10 ani devenise lider regional in acest domeniu de activitate. Activitatea noastra de distributie a cunoscut o perioada de reorganizare si de curand am relansat-o intr-o noua viziune, cu o gama noua de produse si cu oameni tineri, dornici de performanta.

Am evoluat odata cu piata, ne-am diversificat gama de produse, am crescut numarul de parteneri.

Din pasiune am deschis primul restaurant cu specific unguresc din zona, Restaurantul Budapesta, cu care am reusit sa stabilim niste standarde in gastronomia ungureasca de care ne mandrim si care ne onoreaza. Am continuat prin deschiderea unui al doilea local cu specific, Scotish Pub.

Suntem mereu in cautarea unor noi oportunitati, suntem flexibili in organizare si in relatia cu partenerii, ne onoram promisiunile fata de clienti. Ne bazam mereu pe experienta acumulata in trecut si privim cu optimism spre viitor.